Over ons

Wij vertellen graag wat meer over onszelf.

Even snel een frietje eten met een lekkere snack en iets te drinken? Wanneer u kiest voor Frietkar Zeeland bent u verzekerd van een heerlijke snelle hap tijdens uw evenement. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van verschillende pakketten, maar uiteraard kan er ook los besteld worden. Kijk onder het kopje tarieven voor meer informatie over ons aanbod.

Frietkar Zeeland is gespecialiseerd in het verzorgen van een heerlijke en snelle snack op evenementen of bij u thuis. Wij verzorgen graag een lekkere snack op uw evenement. Ons aanbod bestaat uit diverse producten die wij zorgvuldig voor u verwerken. Frietkar Zeeland heeft een groot aanbod voor u. Wilt u gebruik maken van onze frietkar op een besloten evenement dan kunt u ook een eigen pakket samenstellen. Frikandellen, kroketten, bereklauw, bami schijf, mexicano en nog veel meer. Ons assortiment biedt voor iedereen voldoende keus.

Bent u zelf niet in de gelegenheid om voor de gehele groep een maaltijd te serveren? Ons personeel komt graag met de frietkar / frietwagen / snackwagen op locatie. Wij verzorgen graag voor u het gehele pakket, zodat u tijdens het evenement lekker kunt genieten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wanneer u kiest voor Frietkar Zeeland, kiest u voor de lekkerste producten!

Wij komen op locatie

Meer weten? Neem contact op!

Afgestemd op uw wensen en eisen

Wilt u dit nu ook? Neem contact op!